Šport > Nogomet
13 ogledov

Klopp: "Mourinho govori kot moja profesorica"

Klopp Mainz Borussia Dortmund Bundesliga Nemčija liga prvenstvo EPA
Trener Borussie Dortmund in dežurni šaljivec, Jürgen Klopp, je po sobotni zmagi nad Mainzem spet poslal nekaj sporočil proti Joséju Mourinhu, s katerim se bo v sredo pomeril na težko pričakovani tekmi polfinala Lige prvakov.

"Vem, kaj je rekel, dobro sem obveščen. Kaj bi lahko komentiral? Mourinho je rekel točno tisto, kar je govorila moja profesorica. Da veliko govorim," je po sobotni tekmi v Dortmundu dejal trener domače ekipe Jürgen Klopp in se tako odzval na petkove besede Joséja Mourinha.

Trener Reala Madrida, ki se bo s Kloppovo Borussio Dortmund pomeril še tretjič v letošnji sezoni, je namreč na novinarski konferenci dejal, da njegov nemški kolega veliko govori že vse od žreba, ki je v polfinalu najelitnejšega evropskega tekmovanja združil njuni ekipi.

"Zdaj ne nameravam misliti na to. Ena tekma se je šele končala. Ne vem, če je to psihološka vojna. Če pa moram biti tiho, potem bom pa tiho," je še dejal nasmejani Klopp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.