Šport > Nogomet
13 ogledov

Klopp: "Razčistili bomo vse zadeve z Lewandowskim"

Klopp Guardiola Borussia Dortmund Bayern superpokal Reuters
Trener Dortmunda Jürgen Klopp je dan po obtožujočih izjavah napadalca Roberta Lewandowskega dejal, da je to zadeva, ki jo bodo pri Borussii reševali interno.

"Kar stori je zame tisočkrat bolj pomembno od tistega, kar reče, ker njegova dela ne potrebujejo interpretacije," je pred sobotno tekmo z nižjeligašem SV Wilhelmshavnom v nemškem pokalu povedal Jürgen Klopp.

Njegov najboljši strelec Robert Lewandowski je ostro napadel vodstvo kluba, ki mu kljub dogovoru ni dovolilo prestopa v Bayern, Poljak, ki se mu pogodba izteče leta 2014, pa je sicer že večkrat zatrdil, da bo sprejel svojo usodo.

On vedno drži besedo

V pogovoru za poljski časopis je dejla, da se čuti izdanega, a o Kloppu ni dejal nič slabega. V enem izmed drugih intervjujev je namignil, da zameri predvsem vodstvu na čelu s športnim direktorjem Michaelom Zorcom in izvršnim direktorjem Hansom-Joachimom Watzkejem.

"Razočaran sem bil, ker so mi ljudje v klubu nekaj govorili v obraz, nato pa je bilo povsem drugače od tega, kar smo se dogovorili," je za dnevnik Rzeczpospolita dejal poljski napadalec. "Ko jaz nekaj obljubim, potem držim besedo. Vedno sem bil pošten do kluba in zanj dal sto odstotkov."

Vse bodo razčistili

Klopp je v četrtek zatrdil, da se bo skupaj s Poljakovim agentom udeležil sestanka, na katerem bodo razčistili nekatere nakopičene zadeve.

"Karkoli se moramo še pogovoriti, se bomo pogovorili interno," je dejal Klopp. "Želimo si zaključiti to temo. Vse je v redu. Nič se ni spremenilo od včeraj ali predvčerajšnjim. Prepričan sem, da bomo v naslednjih dneh vse razčistili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.