Šport > Nogomet
86 ogledov

Klopp vedel za poraz Bayerna

jurgen klopp Youtube
Nemški strateg na klopi Liverpoola je bil prešerno razpoložen po visoki zmagi nad Manchester Cityjem. Še bolj kot zmaga pa ga je nasmejal poraz nekdanjega velikega rivala.

Liverpool je na tekmi 28. kroga angleške Premier League visoko premagal Manchester City (3:0) in zaseda sedmo mesto ligaške lestvice.

Jürgen Klopp se je po tekmi pogovarjal z novinarjem BBC-ja, ki ga je zanimalo, če je trener seznanjem z razpletom ostalih tekem angleškega prvenstva, ki bi lahko vplivale na razplet Liverpoolove sezone. 

Klopp je odvrnil, da ne ve, kaj se je dogajalo v Angliji, je pa seznanjem s tem, da je Bayern München na tekmi nemškega prvenstva izgubil proti Mainzu. ''Slišal sem, da je Bayern izgubil,'' je dejal Klopp in planil v glasen krohot.

Bavarski nogometni velikan je bil velik trn v Kloppovi peti, ko je ta vodil Borussio iz Dortmunda. Nemška velikana in večna tekmeca za bundesligaško lovoriko sta se leta 2013 pomerila v finalu Lige prvakov, ki ga je s končnim izidom 2:1 dobil Bayern München.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.