Šport > Nogomet
30 ogledov

Kmalu znana usoda Iličića in Bačinovića

Zlatko Zahovi%C4%8D Zahovi%C4%87 Zahovic klop za rezerve sportni direktor %C5%A1 Nino Verdnik
Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič je za Žurnal24 potrdil, da bo danes popoldne znana nadaljnja usoda Josipa Iličića in Armina Bačinovića.

Vse kar se pojavlja v medijih so zgolj špekulacije.
Zlatko Zahovič
"Čez nekaj minut (z Zahovičem smo se pogovarjali nekaj minut čez enajsto) se bodo začeli pogovori (s Palermom, op. p.). Videli bomo, kaj in kako. Če bo prišlo do prestopa, vas bomo pravočasno obvestili," je dejal Zlatko Zahovič, ko smo ga povprašali, ali je že kaj več znanega o odhodu Josipa Iličića in Armina Bačinovića iz Maribora. Kot je znano, bodo pogovori potekali s predstavniki Palerma, ki je vijoličaste izločil v četrtem kolu kvalifikacij za Evropsko ligo.

300.000 evrov
Itlaijanski mediji so se razpisali tudi o plači, ki naj bi jo mladeniča prejemala v primeru, da bosta postala člana Palerma. Če navedbe naših kolegov iz Apeninskega polotoka držijo, potem bosta Iličić in Bačinovuić na leto v žep pospravila po 300.000 evrov, kar je seveda ogromno za slovenske razmere.

Športni direktor je neomajen ostal tudi pri našem vprašanju, koliko odstotkov možnosti je za odhod dvojca? "Ni skrivnost, da smo imeli za oba ponudbo 2,1 milijona evrov, tega so se pri Palermu zavedali in nam dejali naj počakamo, ker oni mislijo, da lahko pridemo do dogovora. Zdaj jih bomo poslušali in poskušali priti do številke, ki bi zadovoljila tako NK Maribor kot oba igralca. Če do tega ne bomo prišli, bomo fanta z veseljem zadržali v našem klubu," se je glasil diplomatski odgovor najboljšega strelca slovenske reprezentance vseh časov in tudi o številki, ki bi zadovoljila njega in njegove sodelavce ob odhodu Iličića in Bačinovića ostal skrivnosten? "Ta številka ni skrivnost, vendar je to zelo težko napovedati, ker je to stvar dogovorov in pregovorov in tudi stvar občutka, kako daleč lahko gre klub." Nekateri italijanski mediji so danes zjutraj poročali, da bo moral Palermo na račun osemkratnih slovenskih prvakov nakazati 3,5 milijona evrov. "Vse kar se pojavlja v medijih so zgolj špekulacije," je bil odgovor Zahoviča na ta namigovanja. Zahovič je še dodal, da bo bržkone o odhodu Iličića in Bačinovića vse znano danes okoli 15. ure, ko naj bi se zaključili pogovori s predstavniki Palerma, če se seveda ne bodo zavlekli dolgo v noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.