Šport > Nogomet
1121 ogledov

Ko poskušaš gledati naravnost ...

Tatjana Šajković youtube
V srbskem nogometu se pojavlja nenavaden trend.

Pred dnevi je veliko zanimanja požel posnetek trenerja Vojvodine Nenada Lalatovića, ki mu je med novinarsko konferenco pogled uhajal na levo, kjer je sedela predstavnica za medije omenjenega kluba Beba Kružević. Podobne muke, ki jih je sicer precej bolje reševal, je zdaj doživel tudi prvi mož na klopi Crvene zvezde Vladan Milojević.

lalatović Hipnoza Šport Ob pogledu na njeno oprsje so mu skoraj izpadle oči

Ta je na začetku srečanja z novinarji sicer nekoliko popustil v koncentraciji in poškilil proti predstavnici za medije Tatjani Šajković, kasneje pa je uspešno odvračal pogled in brez večjih težav oddelal novinarsko konferenco. A teh bo moral oddelati verjetno še kar nekaj, zato bo moral ostati osredotočen.

Tatjana je sicer dolgoletna navijačica Crvene zvezde. "Od malih nog navijam za ta klub. Moj sterjši brat je strasten navijač, ob njem pa sem tekme začela spremljati tudi jaz. Kasneje je on odnehal z rednimi obiski stadiona, jaz pa ne. Doštudirala sem novinarstvo, šport pa je bila edina tema s katero sem se želela ukvarjati," je sicer pred časom povedala Šajkovićeva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.