Šport > Nogomet
60 ogledov

Ko se gresta Španca Angleže

Hector Bellerin in Nacho Monreal Youtube
Španska nogometaša Arsenala Hector Bellerin in Nacho Monreal sta za svoj nogometni klub posnela "neklasični komentar": z močnim španskim naglasom sta posnemala angleške športne komentatorje in analizirala eno zadnjih tekem Arsenala.

Nogometni klub Arsenal že več kot eno leto na svojem računu na platformi Youtube objavla rubriko "UnClassic Commentary" (neklasični komentar) - dva igralca kluba komentirata tekmo Arsenala in tako zabavajo navijače kluba.

V najnovejšem posnetku sta to nalogo opravila španca Hector Bellerin in Nacho Monreal. Oba nogometaša sta si prizadevala, da bi čim bolje oponašala britanske komentatorje. Medtem ko se je Bellerinu to še kar posrečilo, Monreal ni uspel skriti španskega naglasa.

Bellerin je uspel gledalce nasmejati že v prvih trenutkih, saj je svojega moštvenega kolega predstavil kar kot mlajšega brata angleškega reprezentanta Petra Croucha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.