Šport > Nogomet
468 ogledov

Ko se navijačem kluba zamerite že na uradnem imenovanju

Miguel Cardoso Youtube
Novi trener Celte iz Viga, Miguel Cardoso, si je na svoji prvi novinarski konferenci privoščil velik spodrsljaj. Za priložnost se je namreč zahvalil največjemu Celtinemu rivalu.

Predstavljajte si, da bi Darko Milanič ob svojem imenovanju za novega trenerja Maribora prišel na novinarsko konferenco in se zahvalil Olimpiji za ponujeno priložnost. Nekaj takega se je zgodilo v Vigu, kjer je novi trener tamkajšnjega prvoligaša Celte, Miguel Cardoso, na uradni predstavitvi najavil, da začenja z novo ero v Deportivu. 

"Želel bi se zahvaliti predsedniku in direktorju kluba za njuno zaupanje. S svojim strokovnim štabom bom začel novo ero v Deportivu, mislim Celti," je izjavil Cardoso, medtem ko sta se imenovana člana kluba zgolj kislo nasmehnila.

Napake se dogajajo, toda stvar bi bila dosti manj strašna, če ne bi bil Deportivo največji Celtin Rival. Njihov "Galicisjki derbi" se resda začne s skupnim prepevanjem galicijske himne, a nato na vrsto kmalu pridejo žaljivke na račun nasprotne ekipe. Cardoso se bo moral tako kar precej izkupiti na igrišču, saj mu takšne napake vročekrvni navijači ne bodo kmalu oprostili.

Cardoso je sicer nekoč resda sedel na klopi Deportiva, saj je leta 2012 deloval kot pomočnik trenerja kluba iz La Corune. Letošnjo sezono je začel na klopi francoskega Nantesa, klub iz Viga pa je prevzel po nedavnem porazu z Real Madridom 4:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.