Šport > Nogomet
140 ogledov

Ko se predstavi, vsak misli, da se šali

gol mreža zadetek žoga nogomet Profimedias Simbolična fotografija.
Nemški nogometni prvoligaš Eintracht Frankfurt bo v prihodnji sezoni računal na igralca slovitega imena - Nelsona Mandelo -, hrvaški tretjeligaš pa se je prav tako okrepil z igralcem znanega imena - Luko Modrićem.

Eintracht je sklenil profesionalno pogodbo s Kameruncem Nelsonom Mandelo Mbouhom, ki je bil krajši čas član slovite La Masie, šole Barcelone, od leta 2013/14 pa se je prebijal čez mladinske selekcije kluba iz Frankfurta, je raziskal slovenski nogometni portal Nogomania.

Njegov svetovno znani soimenjak Nelson Mandela je bil prvi temnopolti predsednik Južnoafriške republike in velik borec proti apartheidu v svoji domovini.

V hrvaški tretji nogometni ligi bo za NK Varteks igral Luka Modrić, ki pa mu za razliko od bolj slavnega soimenjaka, člana Real Madrida, srce bije za Hajduk in ne za Dinamo, kjer se je uveljavil "pravi" Luka Modrić"Nihče mi ne verjame, ko se predstavim z imenom in priimkom. Ko premaknem roko, moram poseči po osebni izkaznici ter dokazati, kdo sem. Mislijo, da se šalim," je za hrvaške medije dejal Luka Modrić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.