Šport > Nogomet
7 ogledov

Koch še čuti posledice eksplozije

Georg Koch si bo za vse življenje zapomnil incident, ki ga je skoraj stal sluha. Žurnal24 main
Nekdanji vratar zagrebškega Dinama Georg Koch bo zaradi eksplozije petarde, ki je odjeknila blizu njegove glave med tekmo avstrijskega prvenstva, morda moral končati kariero.

Nemški nogometni vratar Georg Koch bo moral zaradi nenavadne poškodbe, ki ga je doletela na avgustovskem dunajskem mestnem derbiju avstrijskega prvenstva med Rapidom in Austrio, mogoče končati kariero. Šestintridesetletnega čuvaja mreže, ki je najdlje časa preživel kot vratar Fortune Düsseldorf, Kaiserslauterna in Duisburga, je poškodovala eksplozija petarde, ki jo je eden izmed navijačev vrgel v bližino njegove glave. Rapidov vratar še vedno čuti posledice, saj ima težave z ravnotežjem in občasno slabostjo. "Stanje se mu ni poslabšalo, a po drugi strani se mu niti ni izboljšalo. V tem trenutku ne razmišlja o treningih in bojim se, da bo moral končati kariero," je dejal eden izmed predstavnikov Rapida. Koch se sicer nahaja v Nemčiji, kjer opravlja dodatne zdravniške preglede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.