Šport > Nogomet
14 ogledov

Komac odpadel, Žlogar na klop

Matjaž Kek govori Žurnal24 main
Zadnje dvome pri našem nogometnem selektorju je razblinil torkov popoldanski trening v Kranju. V sredo proti Belorusiji ne bo mogel igrati Andrej Komac, Tonči Žlogar bo začel na klopi.

Selektor Matjaž Kek ima pred deveto kvalifkacijsko tekmo za evropsko prvenstvo leta 2008 precej skrbi. Poškodbe in bolezni redčijo naše vrste. Vezni igralec Andrej Komac ni zdržal in bo zaradi poškodbe srečanje spremljal s tribun. Tonči Žlogar bo v ekipi, a zaradi prebavnih motenj ni povsem nared. Dare Vršič je pripravljen na igro.

Vzdušje v ekipi je kljub temu pregovorno dobro. V prvo postavo se po prestani kazni vračata Bojan Jokič in Branko Ilič. V napadu ni dvomov. S prvo minuto bosta na Areni Petrol zaigrala Milivoje Novakovič in Klemen Lavrič. Prav lahko pa se zgodi, da bo svojo priložnost dočakal tudi Valter Birsa, saj je Vršič zaradi poškodbe izpustil nekaj zadnjih treningov, v soboto proti Luksemburgu pa ni bil najbolj prepričljiv.

Slovenija se pripravlja na drugo zmago v kvalifikacijah za EURO 2008. © Saša Despot

 

V sredo dopoldne bodo reprezentanti opravili sprostilni sprehod, nato pa se bo začela priprava na večerno tekmo, ki se bo začela ob 19.45. Belorusi so na prvi tekmi teh kvalifikacij v Minsku zmagali s 4 : 2, še bolj pa Aleksandra Hleba in druščino pomnimo s kvalifikacijskega srečanja za svetovno prvenstvo 2002, ko je Belorusija v Celju do točke prišla ob pomoči sodnikov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.