Šport > Nogomet
20 ogledov

Komentator zasmrčal med tekmo

real madrid psg luiz ronaldo EPA
Kitajski nogometni strokovnjak Dong Lu je ostal brez službe, ker je zadremal med tekmo Real Madrida in Paris Saint-Germaina.

V četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov je Real Madrid premagal Paris Saint-Germain (1:0) in si dva kroga pred koncem zagotovil nastop v osmini finala najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu.

Tekmo španskega in francoskega velikana je spremljal tudi 46-letni kitajski komentator Dong Lu, ki ga je v zaključku obračuna premagal spanec. Novinar z več kot dvajsetletnimi izkušnjami je moral na tekmo čakati do 3:45 zjutraj po lokalnem času, proti koncu srečanja, nekje okoli 79. minute, pa so se mu zaprle oči. Morda bi jo celo odnesel brez posledic, če ne bi pri tem nekajkrat glasno zasmrčal. 

Medtem ko je incident na spletu in družabnih omrežjih požel ogromno smeha, pa se njegovim delodajalcem vse skupaj ni zdelo preveč zabavno, saj so Luja odpustili. 

Komentator se je za dogodek opravičil in napovedal, da bo ostal zvest novinarskemu poklicu, v katerem se bo udejstvoval s pomočjo svojega spletnega bloga.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 17:40 06.november 2015.

    In zakaj je sedaj on kriv, da je bila tekma tako nezanimiva.