Šport > Nogomet
34 ogledov

Komič: Izbili so mi zob

vlak_main_youtube copy
1/8
Žurnal24 main
Vlak z navijači Green Dragons, ki naj bi ga slednji razbi(ja)li še vedno buri duhove. Danijel Komič, ki so je bil priprt do ene ure zjutraj, pravi, da niso razgrajali.

Nekateri nogometni zaljubljenci sobotnega večnega derbija med Mariborom in Olimpijo še ne bodo kmalu pozabili. Green Dragons pa si ga niso mogli zapomniti, ker ga sploh niso videli, saj se je njihov vlak na Teznem ustavil, policija pa je prijela 14 pripadnikov te skupine. Potem ko so v javnosti zaokrožile informacije, da so se Olimpijini navijači nasilno obnašali in delali nerede, razbili pa naj bi tudi vlak, smo stvari želeli preveriti pri ljudeh, ki so stvar do- in preživeli.

 
 

Postanek na Teznem ni bil predviden. Ko se je vlak ustavil, sem pogledal skozi okno, nato pa sem kmalu začutil, da me nekdo grabi od zadaj in kmalu sem se znašel v marici.

Danijel Komič

 
Pogovarjali smo se z Danijelom Komičem , enim od štirinajsterice, ki je večer namesto v Ljudkem vrtu preživela na policijski postaji. "Nismo delali nikakršnih izgredov, ni bilo bakel. Edini bakli, ki smo ju prižgali, sta zagoreli v Ljubljani uro pred odhodom vlaka. Postanek na Teznem ni bil predviden. Ko se je vlak ustavil, sem pogledal skozi okno, nato pa sem kmalu začutil, da me nekdo grabi od zadaj in kmalu sem se znašel v marici. Izbili so mi tudi en zob ter nas grdo žalili. Česa takega v 15 letih še nisem slišal. Gre za policiste posebne policijske enote Maribor, ki so tedaj prišli na vlak. Pripadniki posebne policijske enote Ljubljana o tem niso nič vedeli in z njimi smo imeli korektne odnose. Prav tako so se do nas obnašali na policijski postaji. Vsekakor nismo razbili vlaka, ki smo ga tudi fotografirali, ko smo se vrnili v Ljubljano" j e povedal ogorčeni Danijel Komič in dodal: "Sumim, da je bila stvar načrtovana, saj so bili ob našem prihodu tam že novinarji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.