Šport > Nogomet
15 ogledov

Kompany dokončno na Otoku

Belgijec Vincent Kompany (v sredini) se v Hamburgu ni naigral. Žurnal24 main
Nemški prvoligaš Hamburg se je z angleškim Manchester Cityjem dogovoril za prestop Belgijca Vincenta Kompanyja. Francoz Sebastien Frey pa je zavrnil svojega selektorja.
 

Preberite še

Poletni prestopni rok

Nemški nogometni prvoligaš HSV se je z angleškim prvoligašem Manchester Cityjem dogovoril še o zadnjih podrobnostih prestopa 22-letnega belgijskega branilca Vincenta Kompanyja na Otok. "Zelo smo zadovoljni. V zadnjih dveh letih Kompany ni izpolnil naših pričakovanj," je danes dejal šef hamburškega kluba Bernd Hoffmann, ki ni želel razkriti podrobnosti prestopa. Kompany, ki se je nemškemu klubu pridružil pred dvema letoma iz Anderlechta za deset milijonov evrov, ni bil član začetne enajsterice pri HSV, za katerega je odigral 28 tekem in zabil en gol. Dodatno je klubsko vodstvo razjezil, ko je zapustil klub, da bi lahko za Belgijo zaigral na olimpijskem turnirju.

 

Traore na posodo k Portsmouthu

Mladi francoski branilec Armand Traore, sicer nogometaš Arsenala, bo naslednjo sezono kot posojeni nogometaš branil barve Portsmoutha.

Vratar italijanskega prvoligaša Fiorentine in francoski reprezentant Sebastien Frey je danes izjavil, da ne bo branil barv francoske izbrane vrste, dokler bo galske peteline kot selektor vodil Raymond Domenech. "Po dolgem razmisleku sem želel javno razkriti, da s trenutnim tehničnim vodstvom francoske reprezentance ne bom sodeloval. Odločil sem se, da bom raje svoj čas posvetil igranju za Fiorentino," je dejal 28-letni Frey na novinarski konferenci v Toskani. Frey, ki velja za drugega vratarja francoske izbrane vrste, si sicer ni prislužil selektorjevega povabila v reprezentanco za sredino prijateljsko tekmo Francije proti Švedski (3:2) v Göteborgu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.