Šport > Nogomet
18 ogledov

Komu El Clásico izven igrišč? Bolje kaže Realu

Neymar Žurnal24 main
Trenutno najbolj vroči robi na nogometnem trgu Neymarju te dni ne manjka mamljivih ponudb. Med glavnimi akterji se omenjata Real in Barcelona. Agentov zastopnik Wagner Ribeiro pravi, da si Neymar najbolj želi prestopa v kraljevi klub. Barça (novega) El Clásica izven terena, kot kaže, ne bo dobila.

"Neymar trenutno prednost daje Real Madridu," je za Radio EFE povedal Brazilčev agent, hkrati pa je opozoril, da se prestop še ne utegne zgoditi tako kmalu. "Neymarjeva velika želja je igrati na svetovnem klubskem prvenstvu, še preden se odpravi v špansko ligo."

Ribeiro je potrdil, da pogovori med Realom in Santosom tečejo že nekaj časa, težava pa ni v denarju, temveč dejstvu, da bi Neymar v Santosu ostal do januarja in se šele v zimskem prestopnem roku pridružil galaktikom. Svetovno klubsko prvenstvo bo namreč od 8. do 18. decembra na Japonskem, Neymarjeva velika želja pa je, pišejo španski mediji, premagati Messijevo ekipo letos kar dvakrat. Najprej na Copi Américi (Argentino), nato pa še na svetovnem klubskem prvenstvu (Barcelono).

Naj spomnimo, da Real že nekaj časa s ponudbami zasipa vodstvo Santosa, bitki za Brazilca, ki ima s sedanjim klubom pogodbo do leta 2015, pa se je v zadnjih dveh tednih pridružil sam predsednik Barcelone Sandro Rosell, ki se je očitno odločil ukrasti Realovo tarčo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.