Šport > Nogomet
35 ogledov

Kondukter prijavil Balotellija: kadil na WC-ju

Galliani vlak strojevodja konduktor Fiorentina AC Milan Serie A Italija liga prv Reševalni pas/Twitter
AC Milan in vlaki. Odkar je v klubu Mario Balotelli, je to slaba kombinacija. Stephan El Shaarawy je pred kratkim na Twitterju objavil fotografijo, na kateri z Balotellijem in M'Bayejem Niangom ležijo na policah s prtljago, rdeče-črnim pa ni bilo dolgčas niti na vlaku za Firence. Kondukter je v toaletnih prostorih zavohal dim ...

"Me zanima, če si želite naviti ušesa Balotelliju. Kadil je na stranišču," je k direktorju kluba Adrianu Gallianiju na vlaku za Firence pristopil kondukter. Galliani se ni preveč vznemirjal, kadilske navade Maria Balotellija je opisal že njegov nekdanji trener Roberto Mancini, toda direktor AC Milana je kondukterju zatrdil: "Kaznovali ga bomo."

A njegovo odločitev je moral do Balotellija prenesti kar soigralec M'Baye Niang, očitno Balotellijev novi najljubši pajdaš, ki je Gallianiju pred tem v ušesa porinil slušalke svojega iPoda. "Niang, ti si dober fant, daj povej to tvojemu prijatelju Mariu, da ga čaka kazen," je naročil Galliani, ki je takoj poklical tudi Balotellijevega agenta Mina Raiolo. "Jaz in Mino sva tako ... Zelo direktna," je še v smehu dodal Galliani.

Prihod nogometašev Milana na železniško postajo v prestolnici mode je v soboto popoldne spet povzročil pravi kaos. "Daj Mario, zabij dva v Firencah," je bil le eden od mnogih vzklikov. Milan bo proti Fiorentini na derbiju kola igral v nedeljo (ob 12.30).

Komentarjev 2
  • pesjan 14:11 07.april 2013.

    toži BABA...

  • Matjaz Kalc 12:27 07.april 2013.

    Kondukter, a to je sprevodnik? Dragi novinar, tvoja uciteljica slovenscine ni ponosna nate!