Šport > Nogomet
0 ogledov

Konec kariere za Nesto?

Alessandro Nesta je pred leti slovel kot eden najboljših branilcev sveta. Žurnal24 main
Branilec italijanskega nogometnega kluba AC Milan Alessandro Nesta bo po poročanju nekaterih italijanskih medijev zaradi težav s poškodbo hrbta sklenil kariero.

Agonija nekdaj enega najboljših branilcev sveta Alessandra Neste se nadaljuje. Dvaintridesetletni branilec je večji del zadnjih dveh sezon preživel ob igrišču, po poročanju časnika La Stampa pa se njegovo zdravstveno stanje nikakor noče izboljšati, zaradi česar naj bi bil celo prisiljen skleniti svojo športno pot. Nesta ima kronične težave s poškodbo hrbta, tudi zadnji kirurški poseg pa težav ni omilil. Nekdanji član rimskega Lazia se je podal na nove preglede v ameriški Miami, in če ti ne bodo dali bolj spodbudnih novic, bo po poročanju torinskega časnika Nesta sklenil svojo športno pot. Alessandro Nesta se je na San Siro preselil leta 2002, v majici Rossenerov pa je zbral nekaj manj kot 200 nastopov in se v letih 2003 in 2007 veselil dveh naslovov evropskega prvaka.

Iz tabora Milana so še sporočili, da so podaljšali pogodbo z zimzelenim napadalcem Filippom Inzaghijem, ki bo v prestolnici Lombardije ostal do izteka sezone 2009/2010. "Superpippo" se je Milanu pridružil leta 2001 iz Juventusa. Z rdeče-črnimi je dvakrat osvojil ligo prvakov, en evropski superpokal, svetovno klubsko prvenstvo, naslov državnega prvaka in naslov pokalnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.