Šport > Nogomet
30 ogledov

Konec ljubezni: trofejni Lúcio zapušča Inter

Marco Borriello Lucio Reuters
Inter Milan je na svoji uradni spletni strani (www.inter.it) objavil novico, da je sporazumno prekinil pogodbo z brazilskim branilcem Lúciem. Za 34-letnega nogometaša naj bi se nemudoma resno ogrel Juventus.

Lúcio je imel pogodbo z Interjem Milanom podpisano do 30. avgusta 2014, a sta jo obe strani na "sporazumen in prijateljski" način, kot so zapisali na uradni spletni strani, razdrli dve leti pred iztekom. Brazilec je po prihodu iz Bayerna Münchna za klub iz mesta mode odigral 135 tekem in zabil pet golov, bil pa je pomemben člen pri osvajanju scudetta, dveh italijanskih pokalov in enega superpokala, Lige prvakov in svetovnega klubskega prvenstva.

Razlog za razhod po treh letih zvestobe naj bi bila odločitev novega trenerja Andree Stramaccionija, ki na storitve Južnoameričana ni resneje računal. Spletna stran športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport (www.gazzetta.it) poroča, da se je za brazilskega reprezentanta nemudoma ogrel Juventus.

Prva tarča stare dame naj bi bil sicer Zenitov branilec Bruno Alves, za katerega ruski prvoligaš zahteva 15 milijonov evrov. V zameno za portugalskega branilca bi belo-črni k nekdanjemu trenerju Rome Lucianu Spallettiju v Sankt Peterburg poslali Simoneja Pepeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.