Šport > Nogomet
22 ogledov

Konec poti za Ronalda

ronaldo_tr_flam_epa Žurnal24 main
Brazilec Ronaldo je po podaljšanju pogodbe s Corinthiansom še za dve sezoni najavil, da namerava kopačke v letu 2011 za vedno postaviti v kot. S tem se bo končala kariera nogometnega velikana.

Nekdanji nogometaš PSV, Barcelone, Interja in Real Madrida je danes oznanil, da bo kmalu končal svojo bogato nogometno pot. Ta ga je iz brazilske bede vodila na sam vrh in po podaljšanju pogodbe z njegovim zdajšnjim klubom Corinthiansom je Ronaldo povedal, da bo to njegova zadnja pogodba v karieri.

Za Corinthians želim dati svoj maksimum in upam, da se bom upokojil z velikimi dosežki. Svojo igralsko kariero bom končal leta 2011.
Ronaldo

"Nisem se dogovoril prej, saj nisem imel možnosti. Pogodbo smo zdaj obnovili in to bosta moji zadnji dve leti v kareri. Za Corinthians želim dati svoj maksimum in upam, da se bom upokojil z velikimi dosežki. Svojo igralsko kariero bom končal leta 2011," je vsem zbranim povedal Ronaldo.

Zdaj edino vprašanje ostaja le, ali mu bo nekdanji reprezentančni soigralec Dunga, zdajšnji selektor Brazilije, ponudil tudi možnost, da kariero zaključi še z zadnjim (že petim) svetovnim prvenstvom v karieri. Glas ljudstva bo močan – Ronaldo je v Braziliji še vedno "zakon".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.