Šport > Nogomet
17 ogledov

Konec Raul Madrida?

Konec velike ljubezni? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Raul Gonzalez je na nedeljskem srečanju proti Zaragozi zabil zadetek, nato pa si poškodoval gleženj. Po poročilih iz Španije je že končal z nastopi v letošnji sezoni.

Raul, kapetan Real Madrida, si je ob zmagi z 2:1 proti Zaragozi v španskem prvenstvu poškodoval gleženj in bo zaradi tega odsoten najmanj štiri tedne, kar pomeni, da je že končal z nastopi v letošnji sezoni. Raul tako ne bo mogel pomagati svojim soigralcem v boju za naslov prvaka. Real za vodilno Barcelono zaostaja le točko. "Raul bo odsoten najmanj štiri tedne, kar pomeni, da do konca sezone ne bo več nastopil. Ta novica ne bo dobro vplivala na moralo ostalih igralcev, toda vsi so borci,“ je dejal Realov zdravnik Carlos Diez.

Raul je sicer v letošnji sezoni zelo nezadovoljen s svojo minutažo, v sezoni je zabil le šest zadetkov. Vse bolj verjeten se torej zdi njegov odhod iz Reala. Če se bo to res zgodilo, bo Raul prvo in zadnjo tekmo v dresu Reala odigral na istem stadionu v Zaragozi, saj je ravno na La Romaredi oktobra 1994 debitiral v majici belega baleta. Raul je za zdaj pustil odprte vse možnosti. Zanikal pa je možnost upokojitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.