Šport > Nogomet
307 ogledov

Kontroverzni zvezdnik z avtomobilom v zid, takšno je stanje

Balotelli avto Profimedia
Nekdanji napadalec Interja, Manchester Cityja in AC Milana je po prihodu policistov zavrnil test alkoholiziranosti.

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Mario Balotelli je nepoškodovan preživel prometno nesrečo. Triintridesetletni napadalec, ki ima trenutno pogodbo s turško ekipo Adana Demirspor, je v četrtek zvečer z avtom zapeljal v zid v mestu Brescia na severu Italije. Vzrok za nesrečo še ni znan.

Kot poroča italijanski športni dnevnik Gazzetta dello Sport ter številni drugi italijanski mediji, je Balotelli naknadno zavrnil preizkus alkoholiziranosti. Policija mu je zaradi tega zaplenila vozniški izpit.

Balotelli avto | Avtor: Profimedia Profimedia

Balotelli je po nesreči sam zlezel iz avtomobila in za nekaj časa obležal na tleh, kjer so ga oskrbeli reševalci. Izkazalo se je, da razen udarcev ni utrpel hujših poškodb.

Iz njegovega kluba pa so sporočili, da napadalec, ki trenutno zaradi poškodbe ne more igrati, zdaj okreva v domačem okolju. 

Balotteli je odraščal v bližini Brescie.

V svoji karieri je nosil drese številnih elitnih evropskih klubov, kot so Milan, Inter Milano, Manchester City, Olympique Marseille in Liverpool. Za azzurre je skupaj odigral 36 tekem.

Mario Balotelli | Avtor: Profimedia Profimedia

Balotelli jo je z lažjimi poškodbami odnesel tudi v prometni nesreči leta 2010, ko je kmalu po prestopu iz Interja v Manchester City razbil svojega Audija R8 med potjo na trening angleškega velikana.

V času nesreče je imel pri sebi 5000 funtov (5700 evrov, op. a.) gotovine. Ko so ga policisti vprašali, zakaj ima pri sebi takšno vsoto denarja, je odvrnil: "Ker sem bogat."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.