Šport > Nogomet
22 ogledov

Koper s Partizanom

Pavlin Badelj Dinamo Zagreb Luka Koper Liga prvakov kvalifikacije Maksimir Saša Despot
Nogometni klub Koper bo do konca februarja pripravil skupščino kluba in izvolil novo vodstvo; generalko pred začetkom spomladanskega dela Prve lige bo proti Partizanu odigral 17. februarja na Bonifiki.

Na novinarski konferenci sta direktor kluba Tomaž Bele in član vodstva kluba Ante Guberac pojasnila finančno situacijo kluba, ki je v pretekle pol leta poravnal vse večje zapadle dolgove iz minulih sezon, tako da bo postopek licenciranja v prihodnji sezoni precej lažji.

Športni direktor Miran Pavlin je dodal, da bo ekipa 30. januarja odšla na dvotedenske priprave v turško Antalyo. Na seznamu igralcev je zaenkrat 23 nogometašev, med njimi novinca iz Ajdovščine Dejan Marjanovič in Bojan Djukič, s Koprom pa trenira tudi 18-letni Filip Timo iz Makedonije. Treningom se je priključilo še pet mladincev – Miran Pavlin bo opravil celotne priprave, nato pa se odločil, ali bo v prvenstvo krenil tudi kot nogometaš.

Trener Primož Gliha bo v prihodnjih dneh dobil novega pomočnika, vendar v klubu še niso želeli uradno objaviti imena, a bo to predvidoma strokovnjak z Obale. Gliha je ob tem poudaril, da bo Koper v bodoče težil k čim večjemu številu domačih igralcev. Kljub drugačnim napovedim v nekaterih medijih pa na Bonifiki tudi v bodoče ostajajo Karič, Grižonič in Kovačevič. V Ajdovščino so posodili obrambnega igralca Mariča in rezervnega vratarja Suhonjiča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.