Šport > Nogomet
543 ogledov

Koprčani razkrili novega trenerja: "Sprejel sem izziv"

Safet Hadžić Epa
Zorana Zeljkovića bo na koprski klopi nasledil Safet Hadžić.

Zoran Zeljković ni več trener Kopra, so v vodstvu obalnega nogometnega prvoligaša danes zapisali na družbenih omrežjih. Triinštiridesetletnik po novem sedel na klop ljubljanske Olimpije, potem ko se je s prvakom dogovoril še o zadnjih podrobnostih. Novinarska konferenca Olimpije z novim trenerjem bo v četrtek ob 10.30.

"Pod njegovim vodstvom smo se skupaj veselili pokalne lovorike in bili do zadnjih minut v igri za državni naslov. Po dolgih letih je Koper igral v evropskih kvalifikacijah in vzgojil nogometaše, ki so ob rekordnih zneskih zapuščali Bonifiko. Zoki, hvala," so pri rumeno-modrih zapisali na družbenih omrežjih ter dodali, da se še srečajo na igrišču.

nogomet evropska liga Olimpija - Qarabag Konec sage Šport Olimpija ima novega trenerja, na klop bo sedel Slovenec!

Pri Kopru so danes na Facebooku objavili tudi ime Zeljkovićevega naslednika. To je nekdanji trener Olimpije Safet Hadžić, njegov pomočnik pa bo Denis Halilović.

"Sprejel sem izziv. Imam dovolj izkušenj, zato sem prevzel ekipo, s katero želim izpolniti cilje, ki so bili zastavljeni. Gremo tekmo po tekmi, a na vsaki po zmago," je v izjavi za klub dejal večkratni trener in začasni trener Olimpije med letoma 2017 in 2020 ter njen dolgoletni trener mlajših selekcij.

Nazadnje je kot trener članske ekipe vodil kranjski Triglav med julijem in koncem novembra 2022, pred tem pa je bil leta 2013 tudi trener Bele Krajine.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.