Šport > Nogomet
27 ogledov

Koren bo ostal v Angliji

Robertu Korenu ponudb ne manjka. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kapetan slovenske nogometne reprezentance Robert Koren ima veliko ponudb iz angleške Premier League. "Želijo ga manjši klubi iz prve in večji klubi iz druge angleške lige," je dejal njegov agent.

"Vse bo znano naslednji teden, morda že prej. Ponudb je veliko. Rekel bi, da je 80 odstotkov možnosti, da bo ostal v Premier ligi," je za Žurnal24 včeraj povedal zastopnik Roberta Korena Zoran Krneta.

Potem ko mu je potekla pogodba z West Bromwichem Albionom, je kapetan slovenske reprezentance prost igralec. Z iskanjem novega delodajalca pa ne bo imel težav. "Želijo ga manjši klubi iz prve in večji klubi iz druge angleške lige. Denar je morda nekoliko boljši v Premier League, vendar so razlike majhne," je o Korenovih dohodkih dejal Krneta.

Koren v Angliji sicer igra od januarja 2007. Prej je tri leta uspešno nastopal na Norveškem, kjer je bil član Lillestrøma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.