Šport > Nogomet
12 ogledov

Koren: Naš cilj je preprost

Robert Koren opozarja: "Ne smemo jim dovoliti, da nam vsilijo svoj slog." Žurnal24 main
Člani naše odprave v Belfastu so optimistično razpoloženi. Verjamejo, da se bo Slovenija veselila prve zmage na svojem tretjem gostovanju v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.
 

Preberite še:

Bellamy Slovence opozarja na Windsor Park

Slovenski nogometaši so odločni in prepričani v svoje sposobnosti. Na stadionu Windsor Park želijo osvojiti točke in ostati v igri za prvo mesto v tretji kvalifikacijski skupini. Želje ekipe je medijem prenesel tudi kapetan Robert Koren: "Skrivnosti med ekipama ni, saj smo se v kvalifikacijah pomerili že oktobra. Dobro se poznamo. Naš cilj je dokaj preprost, na igrišču moramo dati vse od sebe in iztržiti dober rezultat," pravi vezist angleškega West Bromwich Albiona, ki se danes ne bo pomeril s klubskim soigralcem Chrisom Bruntom, ker bo ta prestajal kazen zaradi kartonov.

 
 

Naš cilj je dokaj preprost, na igrišču moramo dati vse od sebe in iztržiti dober rezultat.

Robert Koren

 
Koren se je spomnil tudi zaključkov s prvega srečanja v Ljudskem vrtu. "Tekme se dobro spomnim. Bila je trda, v zadnjih desetih minutah pa smo jo rešili v svojo korist. Igra Severne Irske temelji na agresivnosti in skok igri. Ne smemo jim dovoliti, da nam vsilijo svoj slog. V obrambi moramo zaigrati kot proti Češki, čvrsto in zanesljivo. V napadu pa si moramo pripraviti čim več priložnosti. Še enkrat poudarjam, želimo vse tri točke," je dejal kapetan naše izbrane vrste.

 

Preberite še:

Proti Ircem po tri točke!
Vsi bodo nared

V torek tudi navijaški obračun
V torek sta se v medsebojni tekmi pomerili tudi navijaški ekipi obeh reprezentanc. Severni Irci so bili precej boljši in so tekmo zanesljivo dobili s 6:1. Ob igrišču je naše navijače nekaj časa spodbujal tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije Ivan Simič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.