Šport > Nogomet
15 ogledov

Koren navdušen nad novim klubom

Da Robi Koren uspešno trenira v novem klubu, je dobra novica tudi za slovenskega Reuters
Kapetan slovenske reprezentance Robert Koren je spregovoril za spletno stran svojega novega kluba Hull City. Pričakuje, da bo kmalu zaigral v prvi enajsterici.

Novi klub Roberta Korena Hull City je sezono v drugoligaški druščini začel z visokim porazom proti Millwallu z 0:4. Na spletni strani kluba so v intervjuju s slovenskim reprezentantom zapisali, da je bila predstava Korošca, ki je v igro vstopil s klopi, ena izmed svetlih točk.

Prvi Korenov nastop je pokazal, da je Hull City s kapetanom slovenske reprezentance dobil nogometaša, ki bo klubu zagotovil potrebno kakovost na sredini igrišča. Koren je za spletno stran kluba dejal, da že komaj čaka na novo tekmo. "Trudim se po najboljših močeh. Vse je odvisno od trenerja, če me bo od začetka postavil v igro. O klubu in navijačih sem slišal veliko dobrih novic, zato sem na treningih še bolj motiviran," pravi Koren in dodaja, da na uvodni poraz ni treba gledati tragično, saj je tekem veliko in vsaka je zgodba zase.

"Ves teden smo na treningih garali, da bi uvodno tekmo pred domačimi navijači zmagali," pravi nekdanji član West Bromwich Albiona, ki se je že dodobra spoznal z novim stadionom KC Stadium in soigralci.

"Hull City je dober klub, velik klub. Ko so me poklicali, sem bil zelo vesel, še bolj pa sem vesel, da danes nosim njihov dres," zaključuje Koren, ki je v Angliji že četrto leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.