Šport > Nogomet
21 ogledov

Koren v Hull, Ilić blizu Blackpoola

Robi Koren ostaja v Angliji. (Foto: Saša Despot) Saša Despot
Kapetan slovenske reprezentance Robert Koren je podpisal dveletno pogodbo z angleškim drugoligašem Hull Cityjem. Morda pa dobimo tudi Premierligaša. Branko Ilić je na preizkušnji pri Blackpoolu.

Branko Ilić je na preizkušnji pri novem članu Premier League Blackpoolu. Član moskovske Lokomotive je zelo zanimiv za trenerja Iana Hollowaya, prestopa iz Rusije pa si želi tudi 27-letni Slovenec.

"Hull City ponosno potrjuje podpis pogodbe z Robertom Korenom," so zapisali na spletni strani tega kluba: "Devetindvajsetletni kapetan slovenske reprezentance je podpisal dveletno pogodbo, ki jo imata obe strani možnost podaljšati za eno leto." In še: "Robert bo v naš klub prinesel bogate izkušnje iz druge angleške lige in dodatne gole iz zvezne vrste." To je peti klub v Korenovi karieri, ki jo je začel v Dravogradu, nadaljeval pa v Celju, Lillestromu in West Bromwich Albionu.

Slovenski kapetan bo nosil dres s številko 22. Če bo klub uredil vse potrebne dokumente za registracijo, bo lahko kandidiral za nastop v novem klubu že v soboto, ko se bodo tigri pomerili proti Millwallu. Koren se je skrivnostno nasmihal že v sredo po tekmi med Slovenijo in Avstralijo. "Smo zelo blizu dogovora. Žal ne morem biti bolj konkreten," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.