Šport > Nogomet
24 ogledov

Koren zelo blizu Hull Cityju

Robert Koren je zelo blizu temu, da ostane v Angliji. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Po poročanju Sky Sportsa je kapetan Slovenije Robert Koren zelo blizu dogovora z angleškim drugoligašem Hull Cityjem. Pogodba naj bi bila podpisana do konca tedna.

Že takoj po koncu sodelovanja z West Bromwich Albionom so se v medijih začela pojavljati namigovanja, da bo Robert Koren ostal na Otoku. Za kapetana slovenske nogometne reprezentance so zanimanje kazali tudi nekateri klubi iz drugih evropskih držav, vendar resnejših ponudb naj ne bi bilo. So pa bili veliko bolj konkretni na Otoku. Koren naj bi bil tako tik pred podpisom pogodbe s Hull Cityjem, ki sicer ni bil edini član Championshipa (druga liga po kakovosti v Angliji), ki je pokazal zanimanje za našega kapetana. Trener Hulla Nigel Pearson bi s prihodom Korena predvsem povečal konkurenco na sredini igrišča.

Da se resnično nekaj kuha na relaciji med Korenom in Hullom, je za Hull Daily Mail potrdil tudi zastopnik našega nogometaša Zoran Krneta: "Pogovarjamo se s Hullom in še številnimi drugimi klubi v Angliji. Veliko klubov iz Championshipa je v tem poletju pokazalo zanimanje in Hull je eden od njih. Zelo blizu smo končni odločitvi in upamo, da jo dosežemo do vikenda. Upamo, da bomo več vedeli do petka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.