Šport > Nogomet
28 ogledov

Kosanoviću ena, Finku tri tekme kazni

milorad kosanović trener olimpija Saša Despot
Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel po 30. krogu Prve lige Telekom Slovenije precej dela.

Najhujšo kazen je naložil Olimpijinemu nogometašu Maticu Finku, ki bo moral počivati tri tekme zaradi izključitve in udarca Krkinega nogometaša Maria Carevića. Eno tekmo prepovedi in 200 evrov kazni je dobil tudi trener Ljubljančanov Milorad Kosanović zaradi zapuščanja tehničnega prostora, protestiranja in žaljenja po odstranitvi.

Dve tekmi prepovedi igranja je dobil nogometaš Gorice Gianluca Lapadula, Gorica pa še 360 evrov kazni zaradi kartonov. Dve tekmi bo moral izpustiti tudi Celjan Tadej Vidmajer zaradi brezobzirne igre, po eno pa funkcionarja Luke Koper Ante Guberac in Andrej Poljšak zaradi žaljenja sodnika. Plačala bosta tudi po 200 evrov kazni. Koper bo plačal še 360 evrov zaradi kartonov in nešportnega vedenja igralcev ter akreditiranih uradnih oseb.

Ob 300 evrov pa bo zaradi kartonov tudi Triglav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.