Šport > Nogomet
28 ogledov

Kosič: "Zaradi vizije za naprej"

Trener Olimpije Dušan Kosič bo lahko v nadaljevanju sezone računal tudi na Sašo Boštjan Tacol
Trener nogometašev Olimpije Dušan Kosič ne računa več na veterana Sebastjana Cimerotiča in Ermina Rakoviča. Priložnost bodo dobili mlajši, ki lahko tečejo 90 minut, pravi Kosič.
Cime naj ostane
Kar nekaj navijačev Olimpije bo nezadovoljnih zaradi odnosa do Cimerotiča, v klubu pa vztrajajo, da se želijo z ljubljencem tribun dogovoriti za novo obliko sodelovanja. V prihodnje ga želijo vključiti v trenersko strukturo, kako, pa za zdaj še ni jasno.

"To je vse povezano z mojo vizijo za naprej," nam je povedal trener Olimpije Dušan Kosič, ki je v petek vodilnim ljudem kluba sporočil, da ne računa več na veterana Sebastjana Cimerotiča in Ermina Rakoviča.

Gradi dolgoročno
"Odločil sem se, da bom ponujal čim več priložnosti mladim, želim igralce, ki bodo lahko tekli 90 minut, saj gradim dolgoročno zgodbo," je dejal dolgoletni vezist zeleno-belih, ki je na klop ljubljanskega kluba sedel septembra, ko je po nizu slabih rezultatov moral oditi Safet Hadžić.

Cimerotič je sicer v tej sezoni za Olimpijo odigral šest tekem in dosegel en zadetek (z enajstmetrovke proti Celju), Rakovič je nastopil desetkrat, med strelce pa se je vpisal trikrat.

Odločil sem se, da bom priložnost ponudil mladim, želim igralce, ki lahko tečejo 90 minut.
Dušan Kosič
Okrepitve bodo preverili
Še vedno je odprta možnost, da v januarskem prestopnem roku klub zapusti še kak nogometaš. "Vse je odvisno od tega, kdo bo v klub prišel. Jasno pa je, da bomo vsakega novinca zelo dobro preverili. Želimo biti prepričani, da spada v našo zgodbo," je zatrdil Kosič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.