Šport > Nogomet
25 ogledov

"Kradljivca" Pique in Puyol na delu

Takole sta "kradla" Pique in Puyol. (Foto: Twitter) Žurnal24 main
Gerard Pique, branilec nogometnega kluba Barcelone, je preko Twitterja objavil fotografijo, na kateri skupaj s soigralcem Carlesom Puyolom "krade" fotografijo Cesca Fabregasa iz Arsenalove slačilnice.

Pique, sicer znan zabavljač, je k fotografiji še zapisal: "Puyol in jaz kradeva sliko Cesca Fabregasa iz Arsenalove slačilnice."

Barça je zaradi izbruha islandskega vulkana v London odpotovala nekoliko prej, kot je bilo predvideno. Arsenal je Barçi prijazno odstopil trening kamp London Colney, v katerem se varovanci Pepa Guardiole v miru pripravljajo na sobotni veliki finale Lige prvakov, ki bo na Wembleyju.

Čeprav je Arsenal z lepo gesto odstopil trening kamp nogometašem Barcelone, pa so angleški mediji v šali Piqueja že našli novo kost za glodanje. The Sun je tako zapisal: "To ne bo prav nič pomirilo napetega ozračja, ki vlada med Barcelono in Arsenalom." Seveda niso pozabili tega, da je Arsenal moral letošnjo sezono v Ligi prvakov zaključiti že v osmini finala prav zaradi nogometašev Barcelone.

Barcelona si že dolgo časa v svojih vrstah želi Cesca Fabregasa, a ga alfa in omega londonskega kluba Arsene Wenger noče dati. Morda sta Puyol in Pique hotela francoskemu trenerju povedati, da če ne bo šlo drugače, ga bosta pa kar ugrabila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.