Šport > Nogomet
18 ogledov

Kraja avtobusov za prevoz na tekmo

Vročekrvni argentinski navijači so na tekmo pripotovali z ukradenima avtobusoma. Žurnal24 main
Vročekrvni argentinski navijači so si tako želeli priti na tekmo druge lige, da so ugrabili avtobusa javnega potniškega prometa. Namesto tekme so si ogledali notranjost policijske postaje.

Argentinski navijači, ki imajo med Južnoameričani sloves najverjetneje najbolj zagrizenih ljubiteljev nogometne žoge, so poskrbeli za nevsakdanji incident. Skupina 74 navijačev drugoligaškega kluba Chacarita Juniors je namreč v prestolnici ugrabila dva avtobusa javnega potniškega prometa, da bi se lahko odpeljali do stadiona. Vendar pa jim je ta "izvirna zamisel", kako priti do nogometnega prizorišča, pravzaprav na koncu preprečila ogled tako želene tekme, na kateri so njihovi varovanci s 3:2 strli odpor nogometašev moštva Talleres de Cordoba. Noč so namreč preživeli v "policijskem hotelu", saj so policisti prav vse aretirali, dva od njih pa sta še ostala v priporu.

Po policijskih zapiskih so navijači, oboroženi z noži, ustrahovali ostale potnike na avtobusih ter jih vrgli z avtobusa, preden so jim izpraznili denarnice in jim odvzeli, kar so imeli vrednega pri sebi, voznika pa so prisili, da sta z avtobusoma zapeljala s poti proti stadionu FerroCarril Oeste v Buenos Airesu. Tam pa so jih pričakali možje v modrem in jih prikrajšali za nogometne navijaške užitke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.