Šport > Nogomet
18 ogledov

Krasić goljufal, zato bo počival

Usodni padec - bo kazen Krasiću začela novo obdobje v svetovnem nogometu? Mnogi Žurnal24 main
Je na pomolu revolucija? Vezist Juventusa Miloš Krasić bo moral izpustiti kar dve tekmi, potem ko je "odigral" prekršek za Juventus in izsilil enajstmetrovko. Kazni so v takih primerih še vedno redkost.

Krilni nogometaš Juventusa Miloš Krasić bo izpustil sobotni derbi italjanske lige proti AC Milanu, potem ko so mu odgovorni pri Serie A izrekli prepoved igranja na naslednjih dveh tekmah. Spomnimo: Krasić je v nedeljo na tekmi proti Bologni odigral prekršek v kazenskem prostoru, a so belo-črni strel z enajstih metrov zapravili in ostalo je 0:0. Padec si lahko ogledate tukaj.

"Sodnik je storil napako zaradi simuliranja Juventusovega igralca," so sporočili iz Serie A, po tem ko so preučili videoposnetke "kontakta" Krasića in nogometaša Bologne Danieleja Portanove. Dodali so še, da si je Krasić s tem prislužil dve tekmi prepovedi igranja, kar pomeni, da bo izpustil derbi z AC Milanom. Po tekmi je celo njegov soigralec Alberto Aquilani priznal, da je Srb "storil napako", Krasić pa si je s potezo prislužil pravi medijski linč, ki je vrgel temno senco na sicer obetaven začetek kariere v italijanskem prvenstvu. Kazen nogometašu je precejšnje presenečenje, saj nogometaši po simuliranjih v prejšnjih sezonah niso bili kaznovani. Jim je končno odklenkalo?

Na derbiju z Rossoneri se bo stara dama tako znova obrnila k Alessandru Del Pieru, ki je pri 35 letih le še za gol oddaljen od rekorda 178 zadetkov v Serie A.

V spodnjem videu se spomnite nekaj "nepozabnih" padcev. Nekaznovanih, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.