Šport > Nogomet
27 ogledov

Krhin pred vrati Bologne

Rene Krhin NZS
Številni zapisi o velikem interesu italijanskih klubov za usluge Reneja Krhina so dobili konkretnejši okvir. Njegov zastopnik Marcel Kačinari nam je potrdil, da je Bologna Interju zanj ponudila 3,5 milijona evrov.
Gre za solasništvo obeh klubov, ki sta se dogovorila za odškodnino v višini 3,5 milijona evrov, sedaj moramo še mi pristati, več pa bo jasno 15. julija.
Marcel Kačinari

Slovenski reprezentant in član Interja Rene Krhin bo zamenjal klubske barve, nam je potrdil njegov zastopnik Marcel Kačinari. Odhaja namreč v Bologno, ki se "ji bo pridružil za eno leto", je dejal Kačinari. Dodal je še, da je ta klub Interju za polovično lastništvo nad 20-letnim vezistom ponudil 3,5 milijona evrov.

O celotni zadevi bo več znanega 15. julija, ko se bo Kačinari v Bologni sestal z vodilnimi možmi tega nogometnega kluba. Bologna je sicer v minuli sezoni v Serie A osvojila 17. mesto, od izpada je bila oddaljena sedem točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.