Šport > Nogomet
45 ogledov

Krhin z Bologno ni bil kos Juventusu

Arturo Vidal po zadetku na tekmi med Juventusom in Bologno Reuters
S tekmo v Bologni se je otvorilo 15. kolo italijanske prve nogometne lige. Juventus je tekmo dobil z 2:0, Rene Krhin je odigral celotno srečanje.

Juventus je upravičil vlogo favorita na tekmi proti Bologni in slavil z zadetki Artura Vidala in Giorgia Chiellinija in utrdil trenutno vodilno mesto na lestvici. Tekmo so bolj odločno začeli gostje in bili za to nagrajeni v 13. minuti, ko jih je v vodstvo popeljal Čilenec. 

Rene Krhin, ki je tokrat odigral celotno srečanje, in njegovi soigralci so si v nadaljevanju sicer pripravili nekaj priložnosti a bili nenatančni v zaključkih. Dolgo jih je reševal vratar Gianluca Curci, ki je ubranil nekaj zelo lepih proložnosti stare dame. A ob zaključku srečanja je Giorgio Chiellini izkoistil eno od priložnosti in dokončno odločil srečanje.

Kot ponavadi bo večina tekem tega kola odigranih v nedeljo. Že ob 12.30 se bosta v derbiju kola udarila drugouvrščena Roma in Fiorentina, zanimivo pa bo tudi na 'slovenskem' derbiju med Sassuolom Jasmina Kurtića in Chievom, kjer igrata Boštjan Cesar in Dejan Lazarević

Italijansko prvenstvo, 15. kolo:

Bologna: Juventus 0:2 (0:1)
Vidal (13), Chiellini (90)

Sobota ob 18.00:
Livorno - AC Milan

Ob 20.45:
Napoli - Udinese

Nedelja ob 12.30:
Roma - Fiorentina

Ob 15.00:
Cagliari - Genoa
Sampdoria - Catania
Sassuolo - Chievo
Torino - Lazio
Verona - Atalanta

Ob 20.45:
Inter - Parma

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.