Šport > Nogomet
30 ogledov

Kriminalisti na Ptuju? "Nimam pojma"

Kdo vse je ob zadnji reprezentančni akciji opazoval izbrano vrsto? (Foto: Barbar Žurnal24 main
Obstaja možnost, da so zbor slovenske nogometne reprezentance pred tekmama z Italijo in Severno Irsko spremljali tudi kriminalisti.

Goran Šukalo naj bi nastavil vstopnico za tekmo Slovenija – Italija Kosti Turnerju, enemu glavnih osumljencev, še poroča Ekipa. Poklicali smo Francija Matoza, Šukalovega odvetnika, ki nam je dejal, da tako domnevnega pojavljanja kriminalistov ob reprezentanci kot domnevne Šukalove izročitve vstopnice Turnerju ne more komentirati, ker teh dejstev ne pozna.

Nezakonite športne stave so v zadnjem času pritegnile precejšnjo pozornost javnosti. Predvsem po tem, ko se je med nogometaši, omenjenimi med domnevnimi vpletenimi, znašlo tudi ime Gorana Šukala, slovenskega reprezentančnega vezista in člana Duisburga. Športni dnevnik Ekipa poroča, da bi utegnili biti kriminalisti navzoči tudi v reprezentančni bazi na Ptuju oziroma v Kidričevem pred tekmama z Italijo in Severno Irsko.

Ker Matjaž Kek trenutno ni bil dosegljiv oziroma je bil na poti, smo poklicali trenerja vratarjev Nihada Pejkovića. "Nimam pojma o tem. Ne bi vedel, da bi se okrog reprezentančnega tabora smukali neznani ljudje. Ne vem, za kaj gre, trapasto je, da bi jaz dajal komentarje. Najbolje, da pokličete na Nogometno zvezo Slovenije," je za zurnal24.si povedal nekdanji vratar Olimpije. Njegov nasvet smo upoštevali.

Zvezin tiskovni predstavnik Matjaž Krajnik tako sporoča: "S tem, da naj bi bili v bazi slovenske nogometne reprezentance na Ptuju kriminalisti, na NZS nismo seznanjeni. Kakor smo že poudarili, na NZS odločno nasprotujemo kakršnimkoli zlorabam na področju športnih stav. Če bodo organi pregona potrebovali kakršnokoli pomoč oz. podatke s strani NZS, smo jim vedno na voljo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.