Šport > Nogomet
15 ogledov

Kriminalisti v Kopru

Žurnal24 main
Slovenski kriminalisti zbirajo obvestila in opravljajo posamezna preiskovalna dejanja, povezana z domnevnimi nepravilnostmi pri prirejanju nekaterih izidov nogometnih tekem.

Nad slovenskim nogometom se zgrinjajo črni oblaki. Po odstopu prvega moža Slovenske nogometne zveze (NZS) Ivana Simiča in bolečem porazu reprezentance je zdaj policija začela še obračun s stavniško mafijo.

Slovenska policija je sprožila preiskavo v zvezi s prirejanji izidov po vsej Sloveniji. Med drugim naj bi obiskali dva slovenska prvoligaša (Koper in Nafto) ter opravili pogovore in hišne preiskave. V Kopru naj bi na treningu na pogovor poklicali Hrvata Kristjana Polovanca in Amirja Karića. Telefon nekdanjega slovenskega reprezentanta, ki smo ga želeli povprašati za komentar, je včeraj in danes zvonil v prazno.

O prisotnosti kriminalistov na treningu smo po telefonu poklicali tudi trenerja Kopra Primoža Gliho, ki pa nam je dejal: “Z vami se nisem pogovarjal.” Teme ni hotel komentirati, želel pa se je pogovarjati o knjigi o Olimpiji.

Po pisanju časnika Delo naj včerajšnja akcija slovenske policije ne bi bila tako spektakularna kot junijska na Hrvaškem, kjer so v nekaj urah prijeli 22 osumljencev, med njimi sta bila dva slovenska državljana – mladi reprezentančni vratar Dino Lalič ter bivši igralec Rudarja in Nafte Admir Suljić. Delo navaja, da je policija v stavniško afero udarila v navezi z avstrijsko in hrvaško, pri čemer so glavni pobudniki Nemci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.