Šport > Nogomet
58 ogledov

Kronaveter ima odgovor za Dragons

Rok Kronaveter Olimpija Ljubljana EPA
"Žaljivih sporočil mi ni potrebno prenašati," pravi Rok Kronaveter.

Slovenski reprezentant Rok Kronaveter je bil v minuli sezoni eden najbolj zaslužnih, da so se v Ljubljani po dolgih letih veselili naslova državnih prvakov. Pred to sezono se je poškodoval, v zadnjem času pa se je proti njemu obrnila tudi navijaška skupina Olimpije Green Dragons.

Njeni pripadniki so na zadnji tekmi Olimpije skandirali proti nogometašu, pojavil pa se je tudi transparent z napisom "Krona, sp...i!"

"Rok Kronaveter se je že večkrat 'poscal' na lastne navijače, a tokrat je šel predaleč. Po golu v Kopru je postavil prst na usta (utihnite), navijači smo od vodstva kluba dobili odgovor, da ima osebne probleme," so svojo potezo po tekmi utemeljevali Green Dragons in dodali: "Rok se že dolgo postavlja nad klub, in dovolj je bilo tega. Krona, spizdi!"

"V prvi vrsti moram poudariti, da sem dal Olimpiji v vsakem trenutku čisto vse. Na vsakem treningu in tekmi sem se trudil po najboljših močeh za skupno dobro oziroma končni uspeh moštva. S temi fanti sem v lanski sezoni spisal eno najlepših nogometnih zgodb v Ljubljani, po več kot dveh desetletjih smo namreč vrnili naslov državnega prvaka, zato sem toliko bolj razočaran nad zadnjimi dogodki, ki marsikomu ne morejo služiti v čast," se je zdaj odzval slovenski reprezentant. 

"Kjerkoli sem igral, sem imel odlične odnose z navijači; največja težava, ki se v zadnjih tednih izpostavlja kot najbolj pereča, je bil moj prst po doseženem zadetku v Kopru, s čimer sem določenim posameznikom, ki so mi pošiljali sms sporočila z žaljivo vsebino, želel sporočiti, da me takšne stvari ne ganejo. Konstruktivna kritika je vselej dobrodošla, a žaljivih sporočil mi ni potrebno prenašati. V življenju se nikoli nisem skrival in tudi tokrat se ne bom. Ob koncu bi dodal le še to, da so bile kritike na moj račun, predvsem tiste negativne, ki nimajo nobene zveze z realnostjo, povsem neupravičene," je zaključil Kronaveter.

Komentarjev 1
  • marialorca 22:56 16.december 2016.

    "Slovenski reprezentant Rok Kronaveter je bil v minuli sezoni eden najbolj zaslužnih, da so se v Ljubljani po dolgih letih veselili naslova državnih prvakov."SO SE VESELILITudi kdo .... verjetno pa je, da so Zahoviču in NK ...prikaži več Maribor privoščili, da niso PRVAKI.