Šport > Nogomet
118 ogledov

Kronaveter podpisal za Cottbus

Za Kronavetra se je pred leti zanimal tudi veliki Milan. (Foto: www.alesfevzer.c Žurnal24 main
Slovenski ofenzivni vezist Rok Kronaveter bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Iz Rudarja je prestopil v Energie Cottbus. Podpisal je triletno pogodbo in se bo treningom pridružil že v četrtek.

Slovenija je dobila novega legionarja. Rok Kronaveter je to sredo v Nemčiji podpisal triletno pogodbo z drugoligašem Energie iz Cottbusa, kjer je dobro leto in pol delal tudi njegov zadnji trener pri Rudarju Bojan Prašnikar. Nekdanji mladinec Maribora je imel za časa članske kariere ogromno preglavic s poškodbami, ki so mu že pred leti preprečile odmeven prestop v tujino, zanj se je takrat zanimal celo sloviti Milan. Po petih letih igranja za ptujsko Dravo je letos januarja odšel v Velenje in zdaj tudi končno dočakal priložnost zunaj
slovenskih meja. Triindvajsetletni vezist mora prestati še zdravniški pregled, novim soigralcem pa se bo na treningih pridružil že v četrtek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.