Šport > Nogomet
17 ogledov

Kung-fu Ibra znova v akciji

ibrahimović milan EPA
Zlatanu Ibrahimoviću se obeta nova kazen, saj je sodeč po posnetku na prvi tekmi polfinala italijanskega pokala proti Juventusu udaril vratarja stare dame Marca Storarija. Ibra je pred nekaj dnevi udaril že igralca Napolija Aronico.

Italijanska nogometna zveza je Zlatana Ibrahimovića kaznovala s tremi tekmami prepovedi nastopanja, ker je udaril Aronico. Bržkone pa se mu zdaj obeta nova kazen, ko je ob koncu prvega obračuna polfinala italijanskega pokala udaril še Marca Storarija. "Nisem bil vpleten v prerivanje, a lahko potrdim, da je Ibrahimović naredil isto kot proti Napoliju med koncem tedna. Da, udaril je Storarija," je po srečanju dejal branilec Juventusa Giorgio Chieliini in dodal: "Ne gre za kakšno strašno reakcijo, toda definitivno je vredno nove kazni. Vse je isto kot v primeru Aronice." Očitno bo moral Ibra v prihodnje obiskati kakšen tečaj obvladovanja jeze ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.