Šport > Nogomet
29 ogledov

"Kupite najboljšega v Evropi - Jana Oblaka"

jan oblak EPA Oblak se je poškodoval le nekaj dni po prodaji rezervnega vratarja.
Liverpool bi moral v svoje vrste pripeljati najboljšega vratarja v Evropi - Jana Oblaka, je prepričan nekdanji angleški reprezentant Stan Collymore.

Slovenski čuvaj mreže Jan Oblak že nekaj časa velja za enega najboljših vratarjev na svetu, česar se dobro zavedajo tudi na Otoku. Škofjeločan je prva izbira Joséja Mourinha za zamenjavo Davida de Gee, ki naj bi se v bližnji prihodnost končno preselil k Real Madridu

Toda portugalski strateg na klopi Manchester Uniteda bi v lovu na zvezdnika La Lige lahko dobil resno konkurenco, če bo trener Liverpoola Jürgen Klopp upošteval nasvet nekdanjega nogometaša redsov in člana angleške izbrane vrste Stana Collymorea.

Liverpool se tri kroge pred koncem elitnega angleškega prvenstva nahaja na tretjem mestu lestvice, Collymore pa je prepričan, da bi se z Oblakom lahko potegoval tudi za premierligaški naslov.

"Ni težko ugotoviti, kje redsi potrebujejo izboljšavo - v obrambi. Jürgen Klopp ima velike težave z vratarji, saj menim, da Loris Karius in Simon Mignolet nista dorasla nalogi. Kasper Schmeichel bi bil idealna izbira za njih, vendar bi lisice zagotovo zahtevale kraljevsko odškodnino," je povedal nekdanji angleški napadalec, ki je bil član Liverpoola od leta 1995 do 1997.

"Zaradi tega bi jaz šel po najboljšega vratarja, kar sem jih videl v Evropi - Jana Oblaka iz Atlético Madrida. Velik Slovenec ima prezenco, je velik in atletski, igralcem pred njim pa bi vlival samozavest. Z njegovim prihodom bi se Liverpool prelevil iz kandidata za prva štiri mesta v kandidata za naslov prvaka," je dodal Collymore.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.