Šport > Nogomet
35 ogledov

Kurtić s "panenko" zabil prvaku Juventusu

Kurtić Sassuolo Juventus Tim Cup pokal gol slavje Panenka Youtube
Novi prvoligaš Sassuolo je presenetljivo osvojil Tim Cup, ogrevalni turnir pred začetkom sezone na Apeninskem polotoku, v vrstah kluba iz Modene pa je blestel Jasmin Kurtić.

Na tekmah v Reggiu nell'Emilii, ki so tradicionalno trajale le 45 minut, je zmagovalca Tim Cupa večinoma odločalo streljanje enajstmetrovk, saj po rednem delu na dveh od treh tekem ni bilo zadetkov.

Novi prvoligaš Sassuolo je s slovenskim reprezentantom Jasminom Kurtićem presenetljivo premagal tako državnega prvaka Juventus kot AC Milan. Novi član kluba je ob zmagi nad "Staro damo" strel z bele točke izvedel še posebej elegantno, s "panenko", ki je premagala vratarja Marca Storarija.

Kurtić je bil že prej blizu zadetka, a je vratar belo-črnih njegov strel v rednem delu ubranil s pomočjo vratnice. Za naslov je Sassuolo kasneje z 2:1 premagal Milan, tekma pa je minila v znamenju rasističnih vzklikov, ki so jih gledalci namenili branilcu rdeče-črnih Kevinu Constantu. Constant je žogo jezno poslal na tribuno in na lastno pest zapustil igrišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.