Šport > Nogomet
17 ogledov

Kurtić želi v Palermo, kam Berič?

Jasmin Kurtić je slekel goriški dres. (Foto: Fotosi.si) Žurnal24 main
Iličić in Bačinović sta z izjemnimi predstavami pri Palermu sprožila pravo invazijo italijanskih opazovalcev na slovenske zelenice. Bliža se prestopni rok, koliko Slovencev pa se bo pozimi preselilo na jug?

V zadnjem času se vse več piše o članu Hita Gorice Jasminu Kurtiću. Da je njegov odhod vse bliže, je za mediagol.it potrdil tudi športni direktor kluba Uroš Dovžak, ki je hkrati dodal, da si Kurtić najbolj želi v Palermo. "Jasmin si želi v Palermo, ker ima tam priložnost, da se izkaže in si poišče prijatelje v ekipi, saj bi mu to močno olajšalo integracijo v klub. Prepričan sem, da se bo Kurtić, če pride do dogovora, v Palermu dobro znašel." Dovžak, ki je povedal, da se za mladega slovenskega upa zanima kar pet moštev, je obenem zavrnil govorice, da naj bi medijska pozornost slabo vplivala na mladega Belokranjca. "Mi smo naredili vse, da bi ga zaščitili. Zadržali smo ga stran od govoric, tako da nanje ne misli, ampak ima glavo le za treninge in nogomet."

In kaj je nekdanji nogometaš kluba iz Nove Gorice odgovoril na vprašanje, če se za Kurtića zanima tudi Genoa? "Lahko rečem, da ja." Na nek način pa je Dovžak potrdil tudi to, da se za mladega nogometaša zanimajo pri Brescii in Udineseju. "Lahko bi bila prav ta dva kluba."

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je za italijanske medije pred dnevi izjavil, da bo v zimskem prestopnem roku v klub pripeljal še enega novega igralca, a njegovega imena ni hotel izdati. Kdo ve, morda bo to prav Kurtić, sicer tudi mladi slovenski reprezentant.

Kam Berič?
Za Roberta Beriča se po pisanju italijanskega portala calciomercato.com resno zanimajo pri Napoliju, Sampdorii in Ceseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.