Šport > Nogomet
3 ogledov

La Liga pomembnejša od Lige prvakov

Cristiano Ronaldo pred novinarskimi mikrofoni EPA
Cristiano Ronaldo je v soboto zabil hat-trick visokoleteči Malagi, nato pa razkril, da je Realu v letošnji sezoni domače prvenstvo pomembnejše od slavja v Ligi prvakov.

V zadnjih letih v Španiji vlada Barcelona, kar še posebej boli navijače in igralce Real Madrida. Galaktiki so v ekipo vložili ogromno denarja, a rezultatov še vedno ni. Katalonci so še naprej nedotakljivi. A Madridčani so odločeni, da bodo letos prekinili vladavino Barçe in po sezoni 2007/08 prišli do prve lovorike v domačem prvenstvu. V želji po naslovu prvaka so celo odločeni nekoliko zapostaviti Ligo prvakov. "Želim si osvojiti La Ligo. Menim, da je to prioriteta tudi za klub. Seveda, če bomo osvojili La Ligo  in imeli še priložnost za zmago v Ligi prvakov, zakaj pa ne," je na svetovni premieri dokumentarca Castrol EDGE Tested to the Limit dejal Cristiano Ronaldo in dodal: "Real Madrid mora razmišljati širše, ker je to eden najboljših klubov na svetu. Zelo trdo bomo trenirali in poskušali zmagati v pomembnih tekmovanjih."

Eden najboljših nogometašev na svetu je v času, ko je nosil še dres Manchester Uniteda, prišel do treh naslovov državnih prvakov. Od prihoda v Španijo leta 2009 pa se je veselil le naslova v Kraljevem pokalu, ko je ravno Portugalec v finalu z zadetkom pokopal večne rivale iz Katalonije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.