Šport > Nogomet
11 ogledov

La Repubblica: Birsa že podpisal!

Birsa je, kot kaže, stoodstotno odločen, da želi kariero nadaljevati pri Genoi. Žurnal24 main
Januarski prestop je za Valterja Birso ostal le želja. Toda vezist Auxerrja na klub pritiska, naj mu že februarja dovoli podpisati predpogodbo z Genoo. Mediji poročajo, da je to že storil.
Kakšen vtis je na meni pustil Birsa? Je izjemen fant, simpatičen in predvsem močan!
Enrico Preziosi, predsednik Genoe

"Govoril sem s trenerjem, ve kaj si želim in razume mojo situacijo," je slovenski reprezentant Valter Birsa povedal za francoski športni dnevnik L'Equipe. Primorec bo moral pri Auxerrju odigrati tudi spomladanski del sezone, potem ko francoski klub tudi na zadnji dan prestopnega roka zanj ni dobil zadovoljive ponudbe. A Birsa se še ni prenehal boriti, saj od kluba zahteva, naj mu dovoli podpisati predpogodbo z Genoo:

"Genoa je zame velika priložnost. Podpisal bom februarja, da bi lahko zanje igral naslednjo sezono," je še povedal Birsa, za katerega se je v zadnjem času ogrel tudi angleški prvoligaš West Bromwich Albion. Toda za 24-letnega novopečenega očka je zadnje čase pač bolj pomembna bližina s svojo družino, ki se ji je pred kratkim pridružil prvorojenec Nolan. Od Nove Gorice do italijanskega pristanišča je le pet ur vožnje ...

La Repubblica: Birsa že opravil zdravniški pregled!
Po poročanju italijanske La Repubblice je prestop Birse že povsem gotova stvar. Včeraj popoldne naj bi se Birsa v Milanu namreč že dobil s predsednikom genovskega kluba Enricom Preziosijem, ki je povedal: "Kakšen vtis je na meni pustil Birsa? Je izjemen fant, simpatičen in predvsem močan!" je nekaj (ne)nogometnih kvalitet naštel Preziosi. La Repubblica še piše, da je Birsa že opravil zdravniški pregled v bolnišnici San Matteo, v sredo pa že podpisal štiriletno pogodbo. Na uradno potrditev navedb še čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.