Šport > Nogomet
22 ogledov

"Lahko bi imeli Raúla"

Ferguson se nadeja pičlega strelskega učinka Raúla in podobne poze po polfinalni Žurnal24 main
Pred prvim polfinalnim obračunom Lige prvakov med Schalkejem in Manchester Unitedom, ki bo 26. aprila, je v javnost prišla informacija, da je imel Raúl možnost prestopa tudi med rdeče vrage.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je razkril, da bi lahko njegov klub podpisal z Raúlom, še preden se je ta odločil za odhod v Schalke. Škot je priznal, da je bil v skušnjavi glede podpisa z najboljšim strelcem Lige prvakov vseh časov, a se naposled vendarle ni odločil za ta korak.

"Ko se je Raúlovo obdobje pri Realu bližalo koncu, smo se pogovarjali z njegovim zastopnikom. Človek si reče, da Raúl ni prestar za zabijanje golov v Premier Legaue," je Ferguson povedal novinarju Mirrorja: "Za Raúlom je fantastična kariera in nogometaši njegovega kova motiva ne izgubijo kar tako. Vendar smo imeli že prekaljenega Michaela Owna, Dimitarja Berbatova, Wayna Rooneyja, poleg tega smo si omislili še Javierja Hernandeza."

Fergusonu je popolnoma jasno, kako grozovito nevarnost za Manchestrov gol bo predstavljal Raúl v polfinalu Lige prvakov: "V Ligi prvakov je zabil 71 golov, kar je neverjeten rekord. Upam, da bo pri tej številki ostal tudi v naslednjih dveh tednih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.