Šport > Nogomet
13 ogledov

''Lahko premagamo Barcelono''

Jan Oblak Miguel Angel Moya Pablo Vercellone trening Atletico Madrid EPA
Slovenski vratar Jan Oblak je pred nedeljskim ligaškim derbijem z Barcelono dejal, da se ne boji napadalnega trojčka v postavi Lionel Messi, Neymar in Luis Suárez.

V nedeljo bo na Vicente Calderónu gostovala Barcelona, v postavi domače ekipe pa naj bi ponovno zaigral Jan Oblak. Slovenski čuvaj mreže bo še posebej pozoren na udarni trio katalonske ekipe, ki je v letošnji sezoni skupaj dosegel več kot 100 golov.

''Ne bojim se Messija, Suáreza ali Neymarja, vendar ne bo lahko. Nisem sam. Pred mano je celotna ekipa, kar mi pomaga. Upam, da jih bomo lahko zadržali,'' je povedal Škofjeločan, ki je v četrtfinalu španskega pokala ubranil enajstmetrovko argentinskemu čudežnemu dečku.

''Messi je odličen nogometaš. Barcelona ima kar nekaj dobrih igralcev in Messi je tisti, ki dosega gole. Težko ga je zaustaviti, a vedno se trudim, da bi ubranil vsak strel. Bomo videli, kaj se bo zgodilo v nedeljo,'' je dodal Oblak.

Barcelona bi se z zmago predčasno oklicala za novega španskega prvaka, branilci naslova pa jim ne nameravajo ničesar pokloniti. ''Seveda lahko premagamo Barcelono, vsaka ekipa je premagljiva,'' je prepričan slovenski čuvaj mreže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.