Šport > Nogomet
14 ogledov

Lallana navdušen nad Kloppom

Jürgen Klopp, Adam Lallana Profimedias
Po petih tekmah na mestu trenerja Liverpoola ima Jürgen Klopp dobro bilanco: dve zmagi, dve izenačeni tekmi in en poraz. Igralci pa so se Kloppu že popolnoma predali.

Angleški nogometaš Adam Lallana se je v pretekli sezoni pridružil ekipi iz Liverpoola in po slabem začetku sezone pod taktirko nemškega trenerja Jürgena Kloppa ponovno zaživel. "Sam se opisuje kot "normalni" in popolnoma je prizemljen. Želi, da delamo. Poprime za zadeve. Njegova angleščina je odlična in zelo dober komunikator je," je Lallana navdušen nad novim trenerjem.

Vezni igralec v tej sezoni še ni zadel gola, a Klopp je 27-letniku v sredini igrišča zaupal pomembno vlogo. Lallana se mu za zaupanja zahvaljuje s pravo hvalnico med intervjujem za angleški časopis Daily Mail: "Neverjetno kakšne občutke Klopp vzbuja v igralcih. Želiš zanj teči. Želiš zanj in za svoje fante na trav uimreti!"

"Pred treningom v četrtek dopoldne smo imeli pogovor. Govoril je z vsakim izmed nas in nas pomiril. Ima karizmo, ima posebno avro. Je zelo, zelo inteligenten moški," je še dodal Lallana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.