Šport > Nogomet
19 ogledov

Lampard DJ-ju: 'Ti si idiot!'

Lampard se je pred kratkim prenehal videvati s svojo lepo zaročenko Elen Rives. Žurnal24 main
Za angleškim nogometašem Frankom Lampardom so težki dnevi. Umazan razhod z zaročenko, težke tekme, vse to pa je v petek začinil z jeznim klicem v eno izmed oddaj londonske radijske postaje.

Na londonski radijski postaji LBC je bil petek povsem običajen delovni dan, vse dokler voditelj oddaje James O'Brien ni začel govoriti o angleškem reprezentančnem nogometašu Franku Lampardu. “Lampsa” je označil za slabiča in izmečka, po tem ko ga je njegova (zdaj že bivša) zaročenka Elen Rives obtožila, da jo je skupaj s hčerkama preselil v majhno londonsko stanovanje, medtem ko je on še naprej razkošno živel v svoji veliki hiši.

Oddajo je po naključju poslušala njegova sestra, to pa je skupaj z nekaterimi škodoželjnimi klicatelji, ki so se strinjali z DJ-jem, Lamparda prepričalo v živi obračun. V petnajst minut dolgi in jezni razpravi z O'Brienom je vezist Chelseaja med drugim dejal: “Odkar imam otroke je bil vsak peni, ki sem ga zaslužil, in vsak jard, ki sem ga pretekel, za moje otroke. Vsak dan, ko se zbudim, me boli, ker jih ni tam.” Lamparda je še posebej zmotil DJ-jev “timing”, saj je bila ravno v četrtek prva obletnica smrti njegove mame. Njegova španska zaročenka ga je sicer že prej obtoževala, da se je morala skupaj s hčerkama Luno (tri leta) in Islo (eno leto) preseliti v majhno stanovanje, medtem ko je on ostal v 8.5 milijona funtov vredni hiši. “Živijo v začasnem stanovanju v Fulhamu. Sploh ni slabo stanovanje. Pravkar kupujem hišo, ki bo enakega standarda kot moja, če ne še boljša.” Kasneje je še izdal, da si bosta skrbništvo nad hčerkama razdelila – Lampard bo na njih pazil trikrat na teden.

Ko je novinarju izdala, da s hčerkama živi v malem stanovanju, naj bi bila Lampardova nekdanja zaročenka Elen Rives (desno) po nogometaševih besedah pijana. © Reuters

 
Nogometaš se je še posebej razburil (to si lahko ogledate tudi v spodnjem videu), ko je O'Brien omenil, da ima hčerke tudi sam, in da bi se na nogometaševem mestu zanju boril do zadnjega: “Kaj pa misliš, da sem počel zadnji dve leti? Naj ti nekaj povem: moja mama je umrla leto nazaj in to je močno vplivalo na moje življenje, na življenje moje družine in življenje moje sestre, na žalost pa je močno vplivalo tudi na moj odnos doma. Zdi se mi žaljivo, da namigujete na to, da se za hčerki ne bom boril. Ničesar ne veš o meni!” Voditelju je še zaželel, da bi se tako kot njemu zgodilo, da bi mu lastno dekle reklo, da noče več biti z njim. “Tudi tebe bi bolelo,” je dejal Lamps. “Res misliš, da mora moja sestra poslušati idiote kot si ti na radiu?” je še pribil. O'Brien se je nogometašu na koncu opravičil, ker je napad nanj začel ravno dan po obletnici smrti mamine smrti, a dodal: “Lahko razumeš, da tega datuma nimam zapisanega v svojem dnevniku. Ne moreš pa pričakovati, da take izjave matere tvojih otrok javnosti ne bi zanimale.”

Konec pogovora je bil še posebej prijateljski:
Lampard: “Poslušaj, danes sem že veliko preveč sem govoril o svojem privatnem življenju. Danes zjutraj nisem pričakoval, da se bom pogovarjal s tabo. Tako da bomo tukaj končali, hvala."
O'Brien: ”Torej nam najbrž ne bi na hitro opisal svojih pričakovanj pred polfinalno tekmo Lige prvakov? "
Lampard: “Ne, prav gotovo ne bom.”

Prevelikega vpliva na njegovo igro tudi težki trenutki v življenju nimajo – že dan kasneje je bil Lampard na Upton Parku proti svojemu nekdanjemu klubu West Ham Unitedu najboljši igralec na igrišču, ter podal za zmagovalni gol (0:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.