Šport > Nogomet
26 ogledov

Lavezzi z juga Italije v Pariz

Lavezzi Reuters
Ezequiel Lavezzi bo jug Italije, kjer je nastopal za Napoli, zamenjal za mondeni Pariz oziroma tamkajšnji bogati PSG. Delodajalca bo zamenjal tudi Olivier Giroud, ki iz Montpellierja odhaja v Arsenal.

Argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi je danes izjavil, da bo kariero nadaljeval pri Paris Saint-Germainu in da je uradni podpis pogodbe zgolj formalnost, poročajo francoski mediji. PSG bo za usluge 27-letnega Argentinca Lavezzijevemu dosedanjemu delodajalcu Napoliju odštel 26 milijonov evrov odškodnine.

Blizu menjave delodajalca pa je tudi francoski reprezentančni napadalec Olivier Giroud. Ta bo po navedbah britanskih medijev Montpellier, s katerim je v minuli sezoni osvojil naslov francoskega prvaka, zamenjal z londonskim Arsenalom. Londončani bodo za 25-letnika odšteli med 12 in 16 milijonov evrov odškodnine. Giroud bo podpisal štiriletno pogodbo, po kateri bo zaslužil 62 tisoč evrov tedensko ali trikrat več kot doslej v Montpellierju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.