Šport > Nogomet
836 ogledov

Legenda Arsenala hudo poškodovana v pijanskem pretepu

Premier League žoga Simbolična fotografija.
Nekdanji angleški reprezentant, ki se je vrsto let boril z odvisnostjo od alkohola, je utrpel resne poškodbe glave.

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Kenny Sansom je utrpel resne poškodbe glave in je na zdravljenju v bolnišnici, poročajo angleški mediji. Sansom je bil obrambni igralec angleške izbrane vrste na svetovnem prvenstvu v Mehiki 1986, ki je na razvpiti četrtfinalni tekmi izgubila proti Argentini po golu z "božjo roko" Diega Maradone.

"Kenny je na bolnišničnem zdravljenju, kjer zanj dobro skrbijo in nima novega koronavirusa. Kennyjeva družina in njegovi prijatelji prosijo, da mediji spoštujejo njegovo zasebnost," je na Twitterju zapisala družina 61-letnega Sansoma.

Angleški mediji so zapisali, da je Sansom na zdravljenju zaradi hude poškodbe glave, ki jo je utrpel po pretepu v lokalu. Ob tem so dodali, da je imel po koncu igralske kariere, ki se je končala sredi devetdesetih let minulega stoletja, težave z alkoholom in depresijo, nekaj časa je živel tudi kot brezdomec.

Sansom je za angleško izbrano vrsto odigral 86 tekem in nastopil na svetovnih prvenstvih v Španiji 1982 in Mehiki 1986. Na klubski sceni je levi bočni branilec največje sledi pustil pri Arsenalu. Za londonski klub je zbral 394 nastopov, igral je tudi za Crystal Palace, Newcastle, QPR, Everton in Watford.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.